top of page
  • Writer's pictureBob Wisman

Laatste info voor Strandverblijvers

Updated: Aug 18, 2023

In deze blog lees je de laatste info voor Strandverblijf a.s. zaterdag:


Hoe kom ik er en hoe kom ik terug? Parkeren kan het best op de parkeerplaats De Zuid (betaald) aan het einde van de boulevard nabij het Zuidstrand. Een dagkaart is het voordeligst. Vanaf daar is het 10 minuten lopen over het strand naar de Manii Beach.


Bezoekers die moet het OV komen kunnen uitstappen op station Zandvoort. Vanaf daar is het een flinke strandwandeling van circa 30 minuten.


Manii Beach Zandvoort

Strandafgang Zuiderduin 2


Zijn er kluisjes?


Nee, maar er is wel een garderobe. Neem niet teveel spullen mee. Het is een strandfeest, grotendeels op het strand. Houd de weersvoorspellingen in de gaten, het kans 's avonds afkoelen en een buitje aan het strand is niet ondenkbaar.


Wat zijn de tijden?


Het feest begint om 14.00 uur. We gaan door tot 23.00 uur en als het gezellig (en dat is het) is gaan we nog door tot uiterlijk middernacht.


Kan je er eten?


Jazeker, er zijn simpele maar heerlijke gerechtjes te halen. Ook vegan en glutenvrij. Laat je verrassen!


Betalen kan met muntjes. 1 muntje is 3 euro. Een flesje bier (33cl) kost 1,5 munt. Een goed 'glas' wijn voor 2 munten.


Wat is de line-up en is er een timetable?


Check het programma via deze link: Programma Strandverblijf


Wat als het regent?


We hebben overkapping voor zon en regen. De voorspellingen zijn zeer goed, na een verkoelend buitje in de ochtend klaart het op en blijft het droog. Dit zijn de voorspellingen van vandaag, check voordat je vertrekt de laatste berichten. Zonnebrand is toegestaan.


Zijn er nog kaarten?


Strandverblijf is harstikke uitverkocht! Voor de late beslisser hebben we nog een paar kaarten beschikbaar aan de deur 35 euro. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Daarna geldt 1 eruit, 1 erin.


Ik kan mijn kaartje niet meer vinden (of andere vragen over je ticket)Heb je nog een vraag? Laat het weten in de reacties. Tot zaterdag! <3

420 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Guest
Aug 18, 2023

Kan je de zee in, of is dat niet de bedoeling?

Like
bottom of page