top of page
  • Writer's pictureBob Wisman

Programma Strandverblijf

Updated: Jul 4, 2023

We pakken dit jaar uit op Strandverblijf! Verdeeld over maar liefst drie area's hebben we voor ieder wat wils geprogrammeerd. Wat valt er te beleven?


Op het hoofdpodium voert house de boventoon. Dansen met je blote voeten in het zand met onze vaste DJ's Roberto DaVinci en Wiseman. Zij zullen worden vergezeld door Ninsa en Micky Hurts. Ninsa stond dit jaar nog de mainstage op Veerplas Festival. Micky Hurts sluit af op het hoofdpodium met haar kenmerkende house sound met 90's invloeden.Binnen in de bar bij Manii Beach zullen de DJ's uit de stal van Wolvenroedel draaien. Maar liefst 6 DJ's zullen onder de naam 'Wolfpack' draaien. Verwacht hier downtempo en organic sounds met afro invloeden zoals je het zou horen op Burning Man.


Publieklieveling en vriend van de show 'Ome Cor' komt ook nog een dagje kamperen op het strand. Je vind hem in zijn caravan samen met zijn neef Leo. Hij drinkt graag een 'pikketannussie' met je.Last but not least: op het terras bouwen we een Silent Disco waar de dames van de Tompoezenclub de muziek verzorgen. Alles genres komen hier langs op 3 verschillende kanalen!


Laat in de comments weten wat jij graag wil horen in de Silent Disco.The Beach: deephouse, house, techhouse

- Micky Hurts - Roberto DaVinci - Wiseman - Ninsa


The Bar: downtempo, afro, melodic

- Wolfpack (6 DJ's uit de stal van Wolvenroedel)


Funzone: silent disco, hitjes, karaoke

- Tompoezenclub - Ome Cor's vakantiecaravan - Suzy's Facepaintings

838 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page