top of page
  • Writer's pictureBob Wisman

Strandverblijf: 3 onderdelen die je dit jaar absoluut niet wilt missen!

Het is bijna zomer, en dat betekent dat het tijd is om te genieten van zon, zee en Strandverblijf! Op 19 augustus is Strandverblijf opnieuw te vinden bij de tropische hotspot Manii Beach op het zuidstrand in Zandvoort. Met een aantal toevoegingen aan de programmering belooft het ook dit jaar een onvergetelijke ervaring te worden. In deze blogpost deel ik drie onderdelen die je dit jaar absoluut niet wilt missen!


1. Silent Disco: op 3 kanalen voor ieder wat wils

Terug van weggeweest is de populaire silent disco. Met een breed scala aan muziekgenres om uit te kiezen, kun je je eigen dansavontuur creëren. Of je nu van house, hip-hop of pop houdt, de silent disco biedt voor elk wat wils.


2. Ome Cor: en zijn caravan vol entertainment.


De vaste Strandverblijf bezoekers kennen Ome Cor en zijn Neef Leo natuurlijk al. Vorig jaar was hij even op vakantie maar dit jaar staat hij er weer met zijn opvallende caravan vol entertainment. Onze suikeroom staat bekend om zijn humor en interactie met het publiek. Hij zorgt voor een gezellige sfeer en brengt het strand tot leven met zijn grappige muzikale intermezzo's, quizzen en karaoke optredens.


3. Micky Hurts: tandje steviger voor als als de zon onder is


De top DJ die voor een muzikale sensatie zorgt op het hoofdpodium van Strandverblijf. Met haar ongeëvenaarde energieke optredens weet Micky Hurts het publiek altijd aan het dansen te krijgen. Haar mix van house en verrassende 90's remixen zorgt voor een wat stevigere sound als de zon onder is. Hoe dat klinkt hoor en zie je op haar Instagram.


Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de invulling van de programmering en het belooft weer als vanouds te worden. Met nog een kleine drie maanden te gaan zijn al 50% van alle kaarten zijn verkocht, wow! Ik kan niet wachten om jullie te mogen ontvangen op Strandverblijf. Geniet van de mooie dagen!


Zonnige groet,


Bob401 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page