top of page
  • Writer's pictureBob Wisman

Programma Tokkie a GoGo 6 april

Lieve Tokkies!

Zet je schrap voor het meest legendarische verkleedfestijn Nederland: Tokkie a GoGo! Trek je vuigste outfit uit de kast en bereid je voor op een avond vol waanzin, humor en muziek. Hier is wat we voor je in petto hebben:

19:30 – De vliegende start: Speel bij binnenkomst het spel balletje-balletje met Sjonnie Nokkie. Win een shotje of verlies al vroeg op de avond je vertrouwen in de medemens.


20:00 – Aan tafel: Zorg dat je op tijd aan je gereserveerde tafel plaatsneemt. Frietuur en pichers bier zijn verkrijgbaar aan de bar.


20:30 – Pubquiz: Ronde 1 – Breinbrekers: Warm die grijze cellen op en laat zien wat je in huis hebt. Kennis is macht, maar lachen is gezonder.


21:00 – Pubquiz: Ronde 2 – Muziekronde: Zet je schrap voor een muzikaal avontuur door het land van gecancelde artiesten.


21:30 – Prijsuitreiking: de winnaars van de quiz en best dressed Tokkie mogen op het podium bij MC Buttslammer.


21.35 - Karaoke massa-meezinger: Het moment om je innerlijke Tokkie te bevrijden. Geen toon te hoog of te vals, alles mag en iedereen zingt mee.


21:45 – DJ Delano Draait Door: Onze eigen mixmeester neemt het roer over. Bereid je voor op alles tussen house tot hazes in de mix.


23:00 – Hollands kwartiertje: Ja, je leest het goed: een ode aan het Hollandse (levens)lied. Coupletje, refreintje en door…


23:15 – DJ Ouwe Sander Sluit Af: Als je dacht dat het niet mooier kon, dan ken je DJ Ouwe Sander nog niet. Of je kent hem wel, maar zo heb je hem nog nooit gezien.


00:30 – Het grote slotakkoord: alsof je op een festival staat, zonnebril op en gaan! Een episch einde van een grensoverschrijdend feest.


Dus, haal die tijgerlegging uit de mottenballen, poets je kisten en maak je klaar voor een nacht vol plezier, muziek en onverwachte wendingen. We zien je op Tokkie a GoGo, waar de nacht nog moet komen als je er al helemaal af ligt.


Laatste kaarten voor Tokkie a GoGo #3 via deze link: https://bit.ly/tokkietickets3

200 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page