top of page
  • Writer's pictureBob Wisman

Nieuw: Club Tijdloos

Binnenkort lanceert Dagverblijf in samenwerking met Vergane Glorie? een nieuw concept onder de naam Club Tijdloos; een ouderwets goed clubfeest op de vroege avond. Een feest dat uitermate geschikt is voor de donkere herfst- en wintermaanden maar zijn première beleeft op 17 augustus tijdens het zomerse Strandverblijf. In deze blog lees je er meer over .


Een leven lang uitgaan

Voor velen van ons is uitgaan een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Housemuziek zit diep verweven in ons DNA. Clubs en festivals zijn de plekken waar we ons thuis voelen, loskomen van de dagelijkse realiteit en vrienden voor het leven maken.


Een frisse kijk op nostalgie

We koesteren de tijd van vroeger, maar blijven niet graag hangen in nostalgie; we zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Voor degenen die zich hierin herkennen presenteren de organisatoren van Dagverblijf en Vergane Glorie?! Club Tijdloos. Een rondreizende clubavond waarbij nostalgie samengaat met de frisheid van moderne housemuziek. Ervaren DJ's uit de clubscene draaien hier de lekkerste clubhits en remixes van toen tot nu en het mooie is... de avond start al om 19:30 en eindigt om 00:30 uur, zodat je vroeg kunt pieken en toch op tijd thuis bent!


Drie edities op de planning

De kick-off van Club Tijdloos vindt plaats op zaterdag 17 augustus tijdens het festival Strandverblijf met o.a. Quinten de Rosario, Eno-C en Dagverblijf resident Wiseman. Op 9 november is Club Tijdloos te vinden in Basecamp Haarlem en op 30 november in Amstel 74 in Amsterdam.


Early Bird kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar vanaf vrijdag 12 juli 12:00 uur via www.hetdagverblijf.nl"Let the celebrations never end!"

86 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page