top of page
  • Writer's pictureBob Wisman

Het vernieuwde geluid van Strandverblijf, timetable en nablijven?

Dit jaar vindt Strandverblijf op een nieuwe locatie plaats. Een geweldige plek met zijn eigen sfeer en beleving en ook de muziek stemmen we hier op af. In deze blog lees je meer over de muzikale invulling en de timetable voor de liefhebbers.


Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Wat is gebleven is de tweede area met hitjes. Niets lekkerder dan dansen op herkenbare tunes gedraaid door DJ's die het dak van de strandbar eraf draaien. Op het line-up staan o.a. Mysteryvibes, Speck und Boner en Mr. Thissa. Deze area is altijd en groot succes en we gunnen iedereen slijtageplekken op de broek van het schuren en slijpen.


Op de mainstage willen we een nieuw geluid laten horen. Hier begint onze resident Roberto DaVinci met downtempo/ organic beats. Een stroming die in Ibiza - het eiland waar hij nu woont, erg populair is en ook steeds meer in Nederland aan populariteit wint.


Het stokje wordt overgenomen door Ed Noodle, net als Yondi, de organisator van het opkomende en succesvolle evenementWolvenroedel. Ed draaide eerder op Africa Burn en onlangs nog op het Monastry Festival van The Gardens of Babylon.


Na Ed hebben we een oud gediende staan, Sjef Rolet. Zijn Soundcloud staat vol met briljante producties. Tot op de dag van vandaag weet hij er altijd een groot feest van te maken. Voor deze gelegenheid draait hij een Afro House set.


Vaste bezoekers van Dagverblijf/ Strandverblijf kennen Wiseman al. Zijn pallet aan platenkeuzes is enorm. Deze editie gaat hij voor een afro/ melodic house set, wat de bezoekers van Koningsdagverblijf erg goed konden waardeerden.


De sympathieke DJ Yondi staat welverdiende prime time geprogrammeerd. Hij zal het tempo opschroeven en verrast het publiek altijd met zijn originele platenkeuze.


Als afsluiter hebben we Roberto weer staan. Als hij toch in het land is, kan hij maar beter twee sets draaien deze dag. Hij wil nog niet verklappen wat hij gaat draaien, maar daar maken we ons niet druk over.


Tot slot, nablijven is al 10 jaar een begrip bij Dagverblijf. Als er nog genoeg energie over is om 23 uur dan, zullen we dan nog stiekem even doorgaan?


Reacties in de comments, tot zaterdag :)


groet,


Bob


Ps. voor de liefhebbers hier de timetable:


The Beach

14:00 Roberto DaVinci

16:00 Ed Noodle

17:30 Sjef Rolet

19:00 Wiseman

20:30 Yondi

22:00 Roberto DaVinci

23:00 Nog even nablijven?

The Bar

15:00 :)

16:30 Speck und Boner

18:30 Mr. Thissa

20:30 Mystery Vibes
544 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page